Home
 
 
Poezija
Filozofija
Drevne
civilizacije
 
 
Muzika
Film
Umetnist
Ekologija
 
 
 
Urednik
 
 
 
 
 
Kabala
Tarot
Ji Đing
Feng Šui
 
 
Telema
Vika
Nju Ejdž
Reiki
 
 
 
Web master
 
Willow
 
     
 

O AURI, KAKO JE ČISTITI I JAČATI
 
priredili Maja Milosavljević i A.


Aura je višebojni omotač, koji se sastoji od više slojeva vitalne energije koja svetli unutar i oko nas.

 

Prema nekim klasifikacijama ima sedam slojeva, dok se prema drugim može podeliti na tri ili četiri osnovna tela.

Eterični sloj, ili sloj fizičkog zdravlja, svetli je kod zdrave osobe, a bled je kod bolesne.

Emocionalni sloj predstavlja skladište emocija.

Mentalni sloj kada je slab ukazuje na nedostatak snage volje.

Astralni sloj vezan je za pitanja srca, povezuje telo, misli i duh i povezuje osobu sa svim drugim živim bićima. Veliki je i svetao kod onih kojima su odnosi sa drugima od velikog značaja.

Eterična podloga je energetsko polje komunikacije i kreativnog ispoljavanja. Blokada i tamne nijanse ovog sloja ukazuju na osećaj izolovanosti.

Nebeski sloj predstavlja segment vuzualnih senzacija. Refelektuje, takođe, lični pogled na svet.

Keterični sloj kada sija sjajno pokazuje karakter koji se ne plaši osuda i kritike.

Vaša aura je elektromagnetno polje koje okružuje sva živa bića i nežive stvari. Njen izvor je psihička ili duševna energija. Ljudska aura je višedimenzionalna i čine je različiti energetski slojevi.

Prvi omotač koji nas okružuje podržava naše fizičko telo, poznat je kao astralno ili eterično telo.

Sledeće polje je zavisno i promenljivo našim osećajima i naziva se polje emocioja. Treće polje je mentalno kontrolišu ga naše misli, stavovi i uverenja.

Tu je četvrto polje, duhovna aura koja se može širiti daleko od fizičkog tela zavisno od sveti osobe.

Važno je da održavate vašu auru jakom i zdravom. Čista, jaka aura će vam pomoći da se osećate spokojno i usmeriće vas na pozitivne stvari. Jaka aura je takođe od značaja za svaki vid intuitivnog rada, jer pruža jasnoću i štiti od negativosti i bolesti. Tokom vremena mi kupimo deliće energije i emocija drugih ljudi. To može da bude pozitivno ili negativno, ali energija nije naša i može da utiče na našu sposobnost da budemo prizemljeni i usmereni na svoje istinske ciljeve. Očistite svoju auru da bi ste obnovili energiju i održali stabilnost uvek kada osetite da ste konfuzni i umorni. Održavanje aure čistom omogućava vam da vaše istinsko ja, odnosno sopstvo dođe do punog izražaja.

Čišćenje i jačanje aure omogućava vam da budete dobrog zdravlja i da ne budete skloni deponovanju tuđih energija, uključujući bolesti, strahove i nespokojstvo. Da li vam je nekada dan počeo sa sjajnim osećajem koji se izgubio među ljudima koji su vas onespokojili svojim prigovaranjem i nestrpljenjem? Ako je vaša aura jaka i njene granice čvrsto postavljene, sitnice neće tako lako uticati na vas. Kada je vaša aura čista, a vi pravilno usmereni dramatične situacije i tenzije mogu se izbeći.

Korisno je, kada ste u okruženju negativnih ljudi, odnosno u središtu konflikta, među nervoznim i ljutim osobama i uvek kada osetite takve vibracije iz okruženja, da zamislite da ste okruženi staklenom kupolom koja će odbiti takve energetske zrake.

Pored ljudske energije i emocija na našu auru utiče energija neživih objekata koji, takođe, mogu biti depo emocija, kao i energija prostora, kosmičkih i geopatogenih zračenja različitih izvora. Čišćenje aure održava nas u direktnom kontaktu sa našim sopstvom, ali proces je dvostran, jer naše sopstvo, koje produkuje naše stavove, emocije i uverenja može biti usmereno ka raznovrsnim uticajima koji će, nakon čišćenja, ponovo napuniti auru onim eneregetskim slojevima koji negativno utiču na zdravlje i duhovni napredak.

Tamna i prljava aura obično je povezana sa lošim zdravljem, lošim načinom života i okolnostima. Može, takođe da ukaže na depresnost ili srditu narav. Držanje pod kontrolom vašeg energetskog tela uvećava vašu ličnu snagu, jasnoću vaših misli i emocija. To je osnovni korak za postizanje sposobnosti lečenja, psihičkog rada i individualnog rasta.

Tehnika kojom čistite i jačate auru:

Unutrašnjim okom zamislite omotač bele svetlosti u obliku jajeta koji potpuno okružuje vaše fizičko telo i širi se izvan njega oko 1,50cm izvan njega.

Vizuelizirajte sebe u cetru cilindra svetlosti. Ukoliko zapazite tamne segmete očistite ih i uklonite.

Zamislite da je svetlost sve svetlija i svetlija, do maksimalnog intenziteta koji možete da vizuelizujete. Polako, udahnite tu blistavu svetlost.

Osetite tu svetlost kao sjajnu, belu sa iskrama raznobojne svetlosti koji je okružuju.

Udahnite svaku pastelnu boju.

Prvo duboko udahnite sjajnu bledo roze.

Zatim udahnite blistavu narandžastu.

Zatim zaronite u isijavajuću bledožutu skoro belu.

Na koju se nastavlja bledozelena.

Zatim udahnite pastelno-plavu svetlost.

Zatim smirujuću luminozno ljubičastu boju lavande.

Udahnite duboko jednom ili dva puta svaku boju i zatim svaki put dubolo udahnite belu svetlost.

Zaronite u cilindar spiritualne zaštite, razmišljajući o duhu.

Vaša dragocena aura je sada očišćena i ojačana-to je tako lako!

Sada SJAJITE

i BLISTAJTE!!!

Humankind has not woven the web of life.

We are but one thread within it.

Whatever we do to the web we do to ourselves.

All things are bound together.

All things connect.

-Chief Seattle

 

Back