Home
 
 
Poezija
Filozofija
Drevne
civilizacije
 
 
Muzika
Film
Umetnist
Ekologija
 
 
 
Urednik
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kabala
Tarot
Ji Đing
Feng Šui
 
 
Telema
Vika
Nju Ejdž
Reiki
 
 
 
Web master
 
Willow
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IZMEĐU OTKUCAJA SRCA
Maja I.Milosavljević
 
       
 

Predstavljamo knjigu Maje I.Milosavljević "Između otkucaja srca". Knjiga je objavljena kao Internet izdanje i može se preuzeti na linku:

Između otkucaja srcaMaja I. Milosavljević je radnica svetlosti iz Beograda. Bavi se empatijskim čitanjem, savremenom metodom spoznaje suštinskih saznanja o ljudskim bićima i njihovim potencijalima, spada u red najpoznatih "lighworker-a" sa naših prostora. Poruke iz njenih knjiga su lekovite za duše ljudskih bića u našem prostorno-vremenskom ambijentu iskušenja i napredovanja.

Knjiga "Između otkucaja srca" je Majina druga knjiga koja je, kao i njena prva knjiga "Alfabet postojanja", napisana u kontaktu sa bićima iz viših sfera.

 

"We are eternal souls, and this life is just a stage where we will have the opportunity to express themselves in every respect, and to grow and learn through this growth. Life is not suffering - its purpose is something different and nice, we create it on the fly. Life is a journey, not a destination.

I have been blessed of Spirit to carry out a mission here on Earth. My path is to touch the lives of my fellow brothers and sisters and help them to realize their true potential in life so that they in turn may help others." Maja Milosavljević

Više informacija - povezani tekstovi:

Intervju sa radnikom svetlosti

Empatija

Ksenofobija

Vizuelizacija

O auri

www.thesmilingsoul.com
 
     
  Back