Home
 
 
Poezija
Filozofija
Drevne
civilizacije
 
 
Muzika
Film
Umetnist
Ekologija
 
 
 
Urednik
 
 
 
 
 
Kabala
Tarot
Ji Đing
Feng Šui
 
 
Telema
Vika
Nju Ejdž
Reiki
 
 
 
Web master
 
Willow
 
     
 

PORUKA ETANIAJNACA
 
Helen Demetriou


Objašnjenja u vezi znakova na poljima i svetlosnih bića ljudskog oblika

 

"Zdravo Helen, lepo je biti u kontaktu sa tobom, Mi dolazimo iz konstelacije Bootes, iz Eta Boötis, zvezde koja je sestra zvezde Arkturus. Poznati smo kao Etaniajnci.

Znamo da si bila u bliskom kontaktu sa Arkturijancima i to nas veoma raduje. Mi, takođe, želimo da u kontaktu sa tobom objasnimo čime se bavimo.

Želimo da ti objasnimo da postoji mnogo zvezda u različitim konstelacijama, poznatim kao "zvezdana porodica" i svi smo u srodstvu jer pripadamo istoj porodici i istom sektoru Univerzuma. Takođe želimo da objasnimo da smo asimilatori različitih dimezija postojanja. Postoji puno razloga zbog kojih to činimo. Glavni razlog za asimilaciju dimenzija je slučaj kada je neka civilizacija u problemu u pogledu percepcije svoje realnosti. Kada civilizacija ima pogrešnu matricu ili matricu koja je veštački kreirana, mi smo pozvani, odnosno upućeni, od strane Saveta Univerzuma da je podesimo na odgovarajuću, njenu realnost.

S obzirom da si puno radila na matrici planete Zemlje, verujemo da možeš da razumeš da pod pojmom asimilacije podrazumevamo stvaranje veštačke matrice. Objasnićemo šta to znači u slučaju planete Zemlje, kao primera. Ovlašćeni smo od Saveta Univerzuma da stvorimo jednu asimilovanu dimenziju postojanja i spojimo je sa neprirodnom svešću koja je prisutna na Zemlji i koja je, na žalost, u konstantnom rastu.

Mi nismo jedini koji su upućeni da se umešaju u situaciju na Zemlji, ali smo jedini koji pokušavaju da povežu i asimiluju tu dimeziju u svest Zemlje, koja je poput kišobrana, tako da su ljudska bića zaštićena od neprestanog bombadrovanja frekvencijama matrice, pa da mogu da se osveste i razumeju šta se dešava u njihovom okruženju.

Asimilacija dimenzije će biti privremena, s obzirom da je realnost na Zemlji već u fazi povezivanja sa Nibiru svesnošću. Fuzija je neophodna i kako bi bila manje neprijatna podstičemo mnoge od vas da počnu i nastave da stvaraju praznine u matrici stvorenoj na Zemlji. Što slabija bude ta matrica, lakše će se sjediniti te dve svesti i postati jedna stvarnost, što će se ionako dogoditi. Smisao je da se to spajanje olakša koliko je moguće, bez prevelike štete.

Dozvoli nam da objasnimo kako bi tvoji čitaoci razumeli. Posledice od pokušaja da se spoje matrice sa različitom svesnošću bi mogle da budu prilično...haotična. Zato je potrebno da se ljudska bića probude da bi mogli da oslabe postojeću matricu kako bi spoj bio što bezbolniji, bez toliko haosa.

Sada vas molimo da ne budete uplašeni. Ne kažemo da će biti masovne destrukcije, ali osetićete da se to odvija, kao što mnogi od vas već osećaju.

Tako da mi ne vršimo samo asimilaciu već i pomažemo civilizaciji da se pripremi za spoj ove dimenzije ili dimenzija. Pomažemo čovečanstvu da vibrira na ubrzanoj frekvenciji, tako da bi se realizovao spoj sa novim frekvencijama na ugodniji način. Koliko ima vas, toliko je nas i svako od vas ima jednog Etunijanca podešenog na njegovu vibraciju.

Dozvoli nam da objasnimo znake na poljima. Šta oni predstavljaju? Da li su ih postavili vanzemaljci ili ljudi? Neke, sasvim jednostavne, su napravili ljudi, što se može uočiti po načinu izrade. Većinu su izradili vanzemaljci koji borave na Zemlji. Oni su bili među vama veoma dugo kako bi vam pomogli da se pripremite preko poruka koje su ispod praga svesti o promenama na Zemlji i promenama koje očekuju čovečanstvo. Oni su takođe utisnuli te poruke u vaše misli tako bi ste razumeli šta se dogodilo.

Mnoge znaci na poljima su postavili vanzemaljci i da, oni su poslati da vas obaveste o predstojećim promenama. Mnogi ljudi ne umeju da protumače nebeske znake i da razumeju da ono što će se odigrati na Zemlji prvo treba da se ogleda u nebeskim znacima. Ono što se odigrava dole će se izvesno odigrati gore i to se reflektuje u znacima na poljima.

Šta vi možete da radite? Da pratite znake, da pokušavate da ih dešifrujete. Neće svi među vama doći do istih zaključaka u vezi njihovog značenja, ali kada potražite pomoć i programite sebe da ih razumete počećete da dobijate jasniju sliku. Samim posmatranjem tih znakova postižete prosvetljenje jer vaša podsvset prima podatke o značenju tih poruka. Venzemaljci znaju da većina vas ne ume da čita nebeske znake i ne gleda u visine i to je razlog zbog kog je vaša zemlja obeležena njima. Vremenom ćete svi doći do istog zaključka o njihovom značenju.

Šta vi možete da uradite da biste pomogli da se ta matrica oslabi? Aktiviranje drugih. I u slučaju da ne prihvataju ono što im govorite, već ste oslobodili deo njihovog zarobljenog sopstva tako da seme istine može da proguta seme sumnje i živi unutar njega. Sumnja je bila energetski impant, usađena da bi ste verovali u ono što je lažno i odbacili ono što je istinito. Tako da kada ljudska bića govore o promenama polariteta takođe se to odražava na svest Zemlje i zamenu pozicija istine i laži; istina će zauzeti svoje mesto umesto svega lažnog i to se odvija brže nego što mislite.

Znamo da tvoje čitaoce zanima kako mi izgledamo. Kao što vidiš mi smo ljudskog oblika i izgledamo kao Arkturijanci, samo smo tamnije kože i kosmatiji. Kao što vidiš nosimo istu vrstu odeće. Ono što nas zabavlja je činjenica da mnoga ljudska bića misle da treba da izgledamo dugačije, neljudski, samo zbog toga što smo vanzemaljci i nismo stanovnici Zemlje. Da li je jasan razlog? Tako je jer veruju da su oni jedina bića ljudskog oblika i zato što smo iz drugog planetarnog sistema u odnosu na njih; SVE treba da bude različito između ljudskih i vanzemaljskih struktura. Ali, samo zbog toga što smo drugačiji ne znači da moramo da izgledamo drugačije.

I takođe želimo da objasnimo da svi vanzemaljci nisu Arijanci. Postoje mnoge različite rase drugačije boje kose i očiju. U stvari uskoro će vas kontaktirati rasa crne boje kože pa budite spremni.

Želimo da zahvalimo Ezoforiji zato što nam je omogućila da raširimo našu poruku čovečanstvu. Radite izuzetno važan posao i molimo vas da nastavite.

Budite dobro i znajte da vam pomažemo i da smo blizu. Doviđenja. "

 

Helen Demetriou je opunomoćena sveštenica Anuannaki zemaljskog saveta i Ezoforijanske škole misterija koja komunicira sa svetlosnim bićima iz različitih dimenzija Univerzuma.

 

"You know that with this new Earth, the new human model of the new children will begin to inhabit the planet. These children who are the returning Masters of the ancient civilizations from both Earth and other planets and constellations of the universe are being born and will be born within the human DNA matrix in the image of the Anunnaki in order to bring the enlightenment and ascension boost that Earth conscious needs.

These children are and will be spiritually, mentally and technologically more advanced than the current human model. It shall be they who reveal the new science that your current scientists are keeping hidden. The new children shall reveal cures for diseases and viruses which have kept humanity in a constant need of ingesting chemicals to stay alive and dependent on those chemicals which require them to take yet more chemicals. They shall enforce alternative and natural sources of power instead of nuclear sources and raping the Earth of all that she has.

These children shall bring diplomacy and TRUE democracy and the age of war shall disappear further and further into the past until it becomes just a myth."

Taken from: 

http://esophoria.org/the-new-world-channeling-from-lemuria/

With love,

Esophoria Mystery School

http://www.angeltouchcyprus.com

http://www.esophoria.org

http://www.anunnakicouncil.com

http://www.twinflameascension.com

http://www.arcturianhealing.com

http://www.youtube.com/user/Helenhealer

http://youtu.be/7yxoad6N1_8

 

Back