Home
 
 
Poezija
Filozofija
Drevne
civilizacije
 
 
Muzika
Film
Umetnist
Ekologija
 
 
 
Urednik
 
 
 
 
 
Kabala
Tarot
Ji Đing
Feng Šui
 
 
Telema
Vika
Nju Ejdž
Reiki
 
 
 
Web master
 
Willow
 
     
 

ZEMLJA, VELIKI EKSPERIMENT
 
Wendy Kennedy

Trenutno mnoga bića sa iz drugih zvezdanih sistema posmatraju šta se dešava na planeti (Zemlji). Ono sto se dešava ovdje (na Zemlji) u procesu prelaska na više dimenzije (iz treće u četvrtu i petu dimenziju), to je proces koji će imati uticaja na celi univerzum. I mi znamo da je to mnogo za vas da prihvatite (značaj ovog procesa za celi univerzum). Kao sto su mnogi od vas već imali priliku da nas čuju kako kažemo da je Zemlja Veliki Eksperiment i da ima (nosi, sadrži) geneski materijal sa više hiljada svetova. Zato što ste vi po prirodi "holograficni", i kako vi kao individue naucite kako da integrišete (različite emocije, raznolikost na Zemlji, prihvatite razlike i naučite kako da razrešite konflikte) vi šaljete tu vrstu informacija u sve druge živote/inkarnacije koje ste imali (vrijeme ne postoji u drugim dimenzijama, sve inkarnacije postoje istovremeno). Ta informacija se šalje u sve genetske linije/nasleđa tako da sve te vrste koje su donirale svoj genetski materijal (ljudima na Zemlji) sa kojima ste vi povezani dobijaju tu informaciju iz prve ruke. Tako oni uče (tu tehniku) kako da integrišu (svoje razlike). U drugim sektorima galaksije, stanovnici tih sektora su pokušaali da igraju tu igru integracije. Oni nisu imali taj spektar emocija ili tako mnogo opcija da pronadju izlaz iz odredjenih situacija ili nisu mogli da razrše određene sporove tako da su se zaglavili na jednom mestu. Zbog toga oni nisu mogli da nauce kako da pravilno integrišu (razne emocije/ vibracije/ razlike). Oni nisu mogli da pronađu rešenja za probleme jer su uviek pokušavali da upotrebe recimo 5 raznih rešenja, ali svako od njih je vodilo ka blokadi, ka slepoj ulici.Zato su poslali svoje predstavnike na Zemlju, da probaju da rekreiraju isti problem na manjoj skali, na planetarnoj skali radije nego galaktičkoj. Vi ovde imate ogroman raspon emocija (koja vam omoguavaju da razrešite probleme).

Postoje mnoga bića koja žele da vam budu od pomoći, koja žele da nauče. Mnogi od vas, dok sanjate imate kontakte sa svojim zvezdanim prijateljima i informišete ih o vašsim dnevnim događajima. Oni mogu da vas gledaju ali oni ne mogu da zaista razumeju kako ste odlučili da nešto uradite, šta je bilo iza vase odluke. Oni ne razumeju emocionalni tobogan kroz koji ste prošli da bi doneli neku odluku. Oni vas pitaju "Zašto niste samo napravili iskorak i odlučili da nesto uradite.." Vi im objasnite da " Ja imam sve ove strahove i ako ovo odaberem onda će se to desiti..." Vi im na taj način dajete pozadinu svoje odluke koju oni nisu mogli da shvate samo posmatranjem. Vi im objašnjavate i popunjavate sve praznine. Mnogo puta vi napustite svoje tijelo u toku noći. Ponekad odete u druge svetove gdje postoje drugi aspekti vas. Ponekad samo pomažete prijateljima na vašoj planeti koji su u teskoj situaciji, oni su tražili od vas da im pomognete. Ne samo da mi posmatramo vas, vi takođe posmatrate nas (u stanju sna). Postoji tako mnogo bića i sva ona dolaze u mnogo različitih oblika, neki su u fizičkoj formi, neki imaju samo energetsku formu, mi (9-to dimenzionalni kolektiv Pleada) nemamo fizičku formu. Mi smo bića svetlosti, mi smo energija. Pored toga postoje mnoge vrste koje su između fizičkog i energetskog i raznih oblika. Ono sto vidite na svojoj planeti, sve varijacije to postoji na planetama kroz celu galaksiju. Neke od njih su dominantne vrste.

Mnogi insekti su dominantni, postoje planete na kojima su insekti dominantne vrste, na većoj skali. Oni mogu biti 2,5 do 3,5 metra visoki. To je teško za sve vas da razumete i prihvatite. Postoje planete sa gušterima, reptilima, vaše drakonske vrste. Planete sa morskim lavovima, psima, pticama sve su ovo vrste koje mogu da budu recimo na dve noge i istovremeno da izgledaju kao vasi psi ili mačke. Postoji sve što možete da zamislite.

Vi se svi pitate kad ćemo mi doci dole (na Zemlju) i pomoći vam, ali vi svi prvo morate podići svoje vibracije, jer morate biti spremni na sve ovo. Ako niste spremni vi bi ste bili jako šokirani jer ste zaboravili svoju pravu istoriju, zaboravili ste svoju vezu sa galaksijom. Vi se spremate i počinjete da se priseće vaše veze jer jednom kad se setite te veze sa Izvorom i svim bićima onda to više nije strasno. Vi nemate više strah.

Wendy Kennedy je duhovni kanal koji komunicira sa bicima koja potiću iz viših dimenzija. U stanju lagnog transa Wendy ima moć da telepatski uspostavi kontakt sa bićima iz raznih zvezdanih sistema. U svom radu ona najčcešće kontaktira grupaciju iz sistema Pleada koja se naziva 9-to Dimenzionalni Kolektiv Pleada. Ovaj kolektiv se sastoji od oko 2500 individualnih sesnih bića koja postoje na 9-toj dimenziji i koja se inkarniraju u zvezde u sazvežđu Pleada. Neke od poruka 9-to Dimenzionalnog Kolektiva Pleada, čiji original na engleskom mozete naći na stranici Wendy Kennedy dostupne su na prijateljskom portalu:

http://poruke.weebly.com/

sa kojeg je preuzet ovaj tekst.

Back