Home
 
 
Poezija
Filozofija
Drevne
civilizacije
 
 
Muzika
Film
Umetnist
Ekologija
 
 
 
Urednik
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kabala
Tarot
Ji Đing
Feng Šui
 
 
Telema
Vika
Nju Ejdž
Reiki
 
 
 
Web master
 
Willow
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
OBUKA BOGINJE RATNICE
HederEš Amara
 
       
 

U knjizi Obuka Boginje Ratnice HederEš Amara - kao učiteljica, prijateljica i vođa - deli svoje iskustvo s novim pokolenjem žena, pomažući im da se zapute stazom svog unutrašnjeg preporoda.

Ova knjiga je spoj mudrosti mnogih tradicija pretočenih u predivnu stazu. Tim učenjima je zajedničko razumevanje da jedna ideja ne znači ništa bez odgovarajuće akcije; stoga je ova knjiga puna vežbi smišljenih da vas dovedu u dodir s vašim božanskim sopstvom.

HederEš Amara je osnivač "Tocija" - Toltečkog centra Kreativne namere - i autor naslova Toltečka staza promene: prihvatanje četiri elementa Promene. Intenzivno putuje, i održava predava­nja i kurseve širom sveta. Njena misija je da pomogne ženama i muškarcima da pronađu Istinu i žive u njoj.

HederEš Amara je osnivač "Tocija" - Toltečkog centra Kreativne namere - i autor naslova "Toltečka staza promene: prihvatanje četiri elementa Promene". Intenzivno putuje, i održava predava­nja i kurseve širom sveta. Njena misija je da pomogne ženama i muškarcima da pronađu Istinu i žive u njoj.

"Moje ime je HederEš, kombinacija mog krštenog imena Heder i Eš (pepeo). Eš je došlo onda kada sam krenula da upražnjavam hodanje po vatri. To me podseća na energiju feniksa koji se izdiže iznad pepela i moć koju svi mi imamo da se transformišemo iznutra. Svidelo mi se da se nazovem HederEš, a ako je to predugačko možete me zvati i Eš, kao što me zovu najbliži prijatelji!"

www.heatherashamara.com

 

 
     
  Predgovor  
     
  Prolog  
   
 

Naslov originala:

Warrior Goddess Training - HeatherAsh Amara

Izdavač/CCopyright na prevod za Srbiju

IP BABUN

www.babun.net

 
   
  Back